Dutch Tulips Decoupage Papír RHS – Annie Sloan

5.900,00 Ft

A Dutch Tulips egy örömteli virágos dekupázs papír. Pieter van Kouwenhoorn (vagy Couwenhoom) festő volt, aki az 1620-as és 1630-as években tevékenykedett a hollandiai Haarlemben és Leidenben. Ezeknek a tarka tulipánoknak lenyűgöző akvarelljeit a tulipánmánia idején, a holland aranykorban festette. (A tulipánmánia az 1630-as években söpört végig Hollandián, amikor is egy-egy tulipánhagymáért vagyonokat is elkértek.)

Annie Sloan kibővítette a dizájnt, hogy pompásan hivalkodó virágos megjelenést kölcsönözzön az Old White háttérnek (elérhető Chalk Paint® és Annie Sloan falfestékként).

A dekupázs papír Annie Sloan és a Royal Horticultural Society (RHS) együttműködéséből született.

®️ The Royal Horticultural Society. The Royal Horticultural Society, and its logo, are trade marks of The Royal Horticultural Society (Registered Charity No 222879/SC038262) and used under licence from RHS Enterprises Limited.

Leírás

Az Annie Sloan és a Royal Horticultural Society együttműködésével készült összes papírt, beleértve a geometriai mintákat, valamint a növény- és állatvilágot, festett selyempapírra nyomtatták.

Úgy tervezték, hogy kiválóan tudd őket használni a Chalk Paint® és az Annie Sloan Image Medium segítségével.

A csomag 2 db dekupázs papírt tartalmaz.

30 g/m2/11 font (USA papírsúly).

Méret: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)

A Royal Horticultural Society (RHS): az 1804-ben London Kertészeti Társaságaként alapított RHS (Royal Kertészeti Társaság) az Egyesült Királyság vezető kertészeti jótékonysági szervezete.

Ajánlott eszközök hozzá:

  • Image Medium decoupage ragasztó
  • Lapos ecsetek
  • Díszítő ecset készlet