Formal Rome Decoupage Papír RHS – Annie Sloan

5.900,00 Ft

A Formal Rome dekupázs papír inkább olasz, mint angol kerttervet mutat. Ez az elegáns ovális minta Giovanni Baptista Ferrari (1584-1655) egy parterre vésett tervét használja: „De florum cultura”. Róma: 1633. A parterre olyan igényes kerttípus, amely növényágyásokból áll, amelyeket ösvények választanak el és kapcsolnak össze. A parterrek díszes nyírt dobozsövényei tükrös vagy geometrikus mintázatban kavarognak az utak körül, gyakran szobrokkal díszítve. Ezt a mintát úgy nyomtatták, hogy illeszkedjen a Tilton Chalk Paint®-hez.

A dekupázs papír Annie Sloan és a Royal Horticultural Society (RHS) együttműködéséből született.

®️ The Royal Horticultural Society. The Royal Horticultural Society, and its logo, are trade marks of The Royal Horticultural Society (Registered Charity No 222879/SC038262) and used under licence from RHS Enterprises Limited.

 

Leírás

Az Annie Sloan és a Royal Horticultural Society együttműködésével készült összes papírt, beleértve a geometriai mintákat, valamint a növény- és állatvilágot, festett selyempapírra nyomtatták.

Úgy tervezték, hogy kiválóan tudd őket használni a Chalk Paint® és az Annie Sloan Image Medium segítségével.

A csomag 2 db dekupázs papírt tartalmaz.

30 g/m2/11 font (USA papírsúly).

Méret: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)

A Royal Horticultural Society (RHS): az 1804-ben London Kertészeti Társaságaként alapított RHS (Royal Kertészeti Társaság) az Egyesült Királyság vezető kertészeti jótékonysági szervezete.

Ajánlott eszközök hozzá:

  • Image Medium decoupage ragasztó
  • Lapos ecsetek
  • Díszítő ecset készlet