HARZO T-16 Hídképző Alapozó

7.500,00 Ft

A HARZO-T16 egy speciális hídképző alapozófesték.

Mivel alapozó nagyon jól takar, de fedőfestékkel mindenképpen át kell vonni. Mi kifejezetten a Satin Paint festékünk alá ajánljuk, elsősorban laminált felületek esetében, ahol kell az alapozás. Más felületeknél pedig a jobb végeredmény érdekében ajánlott a finom csiszolás/mattítás, ami kiváltható ezzel az alapozóval.

A hídképző jelentése pedig, hogy szinte bármilyen felületet lefesthetünk vele.

A HARZO-T16 fehér színben kapható, és nagyon erős takarási tulajdonságokkal rendelkezik, így sötét felületeken is jól takar.

Felhasználható kül- és beltéren, fára, bútorra, bármilyen egyéb festékkel korábban bevont felületre, üvegre, csempére, műanyagra, alumíniumra, horganyra, rozsdagátlóval bevont fémre. Szinte bármi bevonható vele, amit aztán fedőfestékkel kell átfesteni.

Fedőképessége: 1 liter 9-11 nm-re elég egy rétegben.
https://youtu.be/xOQ3gvj-zYk

Kategória:

Leírás

Harzo T-16

Termékleírás:

Feladata a különböző felületek alapozása és a hídképzés, hogy bármilyen általunk választott festéket rákenhessük a lealapozott felületre. Kiváló a takaró képessége így 1 rétegben elegendő felhordani. Alapszíne fehér. Felhordható ecsettel, hengerrel, festék szóróval egyaránt. Fontos, hogy az alapozni kívánt felület zsírtalanított, por és szennyeződés mentes legyen.

Csiszolni nem szükséges az alapozásra váró felületet!! Kiváló tapadási képessége véget alkalmazható: műanyag, üveg, fém, fa, bútorlap, lakkozott fa, csempe és burkolatok, valamint laminált anyagok, festett zománc, olajfesték és egyéb agresszív anyagokkal kezelt felületek (pl. nitro hígítású festékek) alapozására. Az alapozás után bármilyen fedőfestéket alkalmazhatunk.

Száradási ideje megfelelő körülmények között kb. 1-2 óra.

Kiadóssága:

1 lit./ 9 -11 m2/réteg

Egyéb felhasználási felületek lehetnek: műanyag ablakok, műanyag kerti garnitúrák, alumínium, horgany, bármi bevonható vele, fedőfestékkel védhető.

Kültéren használva a fedőfestéknek is kültérinek kell lennie.

Színezhető, de igazából nem érdemes, mert a fedőfesték színe határozza meg a kész felület színét. Emellett a színezőpaszták hígítják is az anyagot, ami semmiképpen sem szerencsés.

HARZO_T-16_muszaki_adatlap

HARZO_T-16_biztonsagi_adatlap