Capability Green – Annie Sloan Chalk Paint – Bútorfesték – Krétafesték

2.900,00 Ft12.300,00 Ft

Capability Green – Bútorfesték – Krétafesték: Sokoldalú dekorációs festék díszítő technikákra, egyedülálló krétafesték bútorra, falra.

Annie Sloan a ® The Royal Horticultural Society-vel (RHS vagyis Angol Királyi Kertészettel) egyesítve erőit alkotta meg ezt az új Chalk PaintTM árnyalatot. A nagyszerű Capability Green az angol természet ünneplése, a híres tájépítész, Lancelot “Capability” Brown buja kertjei előtt tiszteleg.

“A 18. századból merítettem ihletet, amikor az angol vidéki stílus és az angol vidéki házak ma is ismert stílusa kialakult. Ez volt a felvilágosodás kora. A birtokok tulajdonosai már nem csak úgy tekintettek földjeikre, mint a földművelésre alkalmas területekre. Két dolgot tettek: olyan tájképfestőkkel dolgoztattak, mint például a Thomas Gainsborough és John Constable, akik megfestették ezeket a tájakat és olyan kertészekkel működtek együtt, mint Capability Brown, aki csodálatos kerteket alakított ki számukra” – meséli Annie.

A meleg, természetes árnyalatú, a szépség által inspirált Capability Greent az angol táj ihlette. Ez a zöld a természet nyugalmát hozza el az otthonokba.

“Gyengéd és megnyugtató a szemnek. A Capability Green jól működik a paletta legtöbb más színével, de különösen jól használható semleges alapként a kék, a rózsaszín és a sárgák mellett” – mondja Annie.

Jól illik az alábbi színekhez: English Yellow, Svenska Blue, Scandinavian Pink.

Leírás

Capability Green – Bútorfesték – Krétafesték:

Capability Green – Bútorfesték – Krétafesték: Sokoldalú dekorációs festék díszítő technikákra, egyedülálló krétafesték bútorra, falra.

Capability Green is a warm, natural green inspired by the beauty of the English landscape. Use it to bring the soothing qualities of the outdoors, indoors.

The name is a nod to the lush gardens of the 18th Century English landscape gardener Lancelot “Capability” Brown, who remains to this day the most celebrated English gardener. His greatest works merged the rolling landscape of untamed country parks with flower gardens and ha-ha walls.

A colour that is gentle and soothing to the eye, Capability Green works well with most other colours in the palette, but particularly well as a neutral base alongside blues, pinks and yellows.

Capability Green has been especially developed alongside Annie Sloan’s friends at the Royal Horticultural Society (RHS) to celebrate the great English outdoors.

® The Royal Horticultural Society. Trademarks of The Royal Horticultural Society (Registered Charity No 222879/SC038262) used under license from RHS Enterprises Limited.

A Capability Green – Bútorfesték – Krétafesték lezárásához használj lágy bútorviaszt Annie Sloan Clear Wax  amely fixálja a festéket, víztaszító, takarítható felületet ad. A végeredmény gyönyörű, matt hatású, bársonyos tapintású bútor.

Annie Sloan neve egyet jelent a bútorfestéssel. Mikor három évtizeddel ezelőtt kifejlesztette a Chalk Paint™ bútorfestéket egy csapásra forradalmasította a díszítő festést. Mindenki számára elérhetővé téve a krétafestéket, lehetőséget adva az otthoni bútorfestésre.

Chalk Paint™ kivételes tapadó képességének köszönhetően előkészítést nem igényel, kifejezetten magas fedőképességű krétafesték. A Chalk Paint használatával a bútorfestés, mindenki számára egy közösen átélt, szép élmény marad!

Az Annie Sloan Chalk Paint™ bútorfesték lezárásához használj lágy bútorviaszt Annie Sloan Clear Wax-ot, amely fixálja a festéket, víztaszító, takarítható felületet ad. A végeredmény gyönyörű, matt hatású, bársonyos tapintású bútor.
Az egyenletes felvitelt megkönnyíti az erre a célra kialakított speciális wax ecset
A nagy igénybevételnek kitett felületek, mint pl: padló, lépcső kopásállósága érdekében Annie Sloan Laquer  használata javasolt.

Fontos adatok! Krétafestékünk Toy Safe minősítésű!
Igyekszünk, hogy minden termékünk környezetkímélő legyen. A Chalk Paint™ szagtalan, vízbázisú, minimális VOC (illékony szerves anyag) tartalmú (0,2g/l) bútorfesték, ami megkapta a teljesen gyerekbarát minősítést (Toy Safe) Kifejezetten gyors száradásának, sűrű állagának köszönhetően a munka vele gyors és örömteli.

Miért válaszd a Annie Sloan Chalk Paint™ Bútorfesték, krétafestéket?

Mert, használata végtelenül egyszerű, igazán sokoldalúan felhasználható, minimális előkészületet
igénylő bútorfesték. Nagyfokú tapadásának köszönhetően, csiszolás nélkül festhető fára, üvegre,
fémre, textilre, politúrozott felületekre, akár legyen az laminált, műanyag.
Praktikus segítség:
– a krétafestékes doboz egyszerű kinyitásához: Annie Sloan krétafesték doboz nyitó
– Tudd meg mire elég 1l festék! Kattints IDE a leíráshoz

Az eredeti Annie Sloan™ krétafesték végtelen lehetőségeket rejt!

Az alaptechnikák alkalmazásával elérhető a tökéletes sima, modern felület, de sűrűségének
köszönhetően az oly közkedvelt strukturált, ódon hatás is könnyen megvalósítható. Lehetséges az
egymásra festett színek visszacsiszolása. Vízzel hígítva, áttetsző lazúrosan is festhető, így a fa erezet is
látható marad.
Ha mindezek után mégis hiányozna valami a szemünknek, jöhet a színkeverés és / vagy a díszítő
bútorfestés.
A Chalk Paint™ bámulatos színválasztéka mellett a színek világosíthatóak, sötétíthetőek, egymással
szabadon keverhetőek, így a festhető árnyalatoknak csak a képzelet szabhat határt. A bútor
díszítéshez is bátran hozzáfoghatunk, speciális termékei használatával kézügyességet nem igénylő
díszítőtechnikákat alkalmazhatunk.
Praktikus segítség:
– színválasztáshoz: Chalk Paint krétafesték színkártya, Annie Sloan
– színkeveréshez a Chalk Paint® mellé: Annie Sloan Mix Mat

Gyere el tanfolyamainkra Segítünk!

Bátorságot adunk és előhozzuk a benned rejlő kreativitást!

Workshopok részletes leírásai:

1. Workshop Annie Sloan Chalk Paint ™ Alaptechnikák Bútorfestés

2. Workshop Annie Sloan Chalk Paint ™ Díszítőtechnikák Bútorfestés

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy képeink, színeink a valóságot tükrözzék, de sajnos ez
monitor és készülék függő, színhelyességet garantálni nem tudjuk!
Ha bizonytalan vagy keress minket! Szívesen segítünk!
ELÉRHETŐSÉGÜNK

További információk

Kiszerelés

1 liter, 120 ml

Érdekelhetnek még…