Chinoiserie Birds Stencil – Annie Sloan Chalk Paint™ – Kínai Madarak

8.300,00 Ft

A Chinoiserie a kínai és kelet-ázsiai művészeti hagyományok extravagáns, szeszélyes, álomszerű 17. századi nyugati értelmezése. Ezt a Chinoiserie Bird elnevezésű (ejtsd: sinuázeri madarak) stencil mintát a svédországi Drottningholm palotájában található kézzel festett tapéták ihlették.

Elegáns, elbűvölő vagy avantgárd megjelenést érhetsz el vele. Adj hozzá aranyfüstöt, vagy arany metál viaszt, hogy még pompásabb legyen a megjelenés.

/Chinoiserie francia szó, helyes kiejtése sinuázeri. Jelentése kínai díszítőmotívumok, köztük áttört rácsos minták, a XVIII. századbeli francia és angol rokokó bútorokon./

Tudtad, hogy Annie Sloan névjegye a random átfedéses festés, amikor szabálytalan mintákat hozol létre azáltal, hogy ugyanazon mintával szabálytalanul egymás tetejére stencilezel? Póbáld ki bátran!

Leírás

Annie Sloan stencil kollekció Chinoiserie (kiejtése sinuázeri) Birds – Kínai madarak

A stencil pontos mérete a képek között.

A csomagolás mérete:

Szélessége: 430 mm
Magassága: 305 mm

Csomagolás: Vastag kartonborítékban kapod a stencilt, mint a képen is.

Tisztítás: Minden stencil mosható. Sokkal könnyebb dolgod lesz, ha még akkor elmosod, amikor a festék még nedves rajta. Annie vizes szivacsot és langyos, szappanos vizet használ. Előfordulhat, hogy festékes marad, de ez egyáltalán nem befolyásolja a későbbi használatot.

 

További információk

Kiszerelés

15ml