Faux Bone Stencil – Annie Sloan Chalk Paint™ – Csontberakásos Stencil

11.600,00 Ft

Annie radzsasztáni kalandjain látott hagyományos indiai csontberakásos bútorok előtt tisztelegve alkotta meg Faux Bone Inlay (ejtsd: fou boun inlé) elnevezésű stencil sablonját.

A csontberakás mintát imitáló stencil sablon három különálló darabból áll, a fő betétmintátból, valamint szegélyek és sarkok választékából, illetve kisebb díszítésekből, melyek variálásával teljesen egyénire és személyre szabhatod a látványt.

Fesd meg a sablonnal a csontberakás mintád Old White színű Chalk Paint® festékkel, hagyd megszáradni, majd fesd át Gyöngyházfénnyel, hogy hitelesen jelenítsd meg az indiai gyöngyház megjelenést természetesen a valódi csontberakásos  bútorok költségeinek töredékéért.

A Faux Bone Inlay háromrészes sablonkészlet, a képek között látod a csomagban lévő stencileket.

Tudtad, hogy Annie Sloan névjegye a random átfedéses festés, amikor szabálytalan mintákat hozol létre azáltal, hogy ugyanazon mintával szabálytalanul egymás tetejére stencilezel? Póbáld ki bátran!

 

Leírás

Annie Sloan stencil kollekció Faux Bone Inlay – Csontberakás

A stencil mérete: több méret, 3 részből álló készlet, a képek között megtalálod

A csomagolás mérete:

Szélessége: 430 mm
Magassága: 305 mm

Csomagolás: Vastag kartonborítéban kapod a stencilt, mint a képen is.

Tisztítás: Minden stencil mosható. Sokkal könnyebb dolgod lesz, ha még akkor elmosod, amikor a festék még nedves rajta. Annie vizes szivacsot és langyos, szappanos vizet használ. Előfordulhat, hogy festékes marad, de ez egyáltalán nem befolyásolja a későbbi használatot.

 

További információk

Kiszerelés

15ml