Floribunda Decoupage Papír RHS – Annie Sloan

5.900,00 Ft

A Floribunda a legszínesebb a dekupázs papírok közül. Ezek a dús, örömteli, hivalkodó virágcsokrok számos festő munkáinak összevonásával készültek; kiemelkednek közülük Caroline Maria Applebee (született 1799-ben Londonban) és Graham Stuart Thomas (1909-2003) illusztrációi.
Annie különféle szárakat kombinált, hogy létrehozza ezt a vonzó csokrot, amely az Oxford Navy hátterében virágzik (elérhető Chalk Paint® és Annie Sloan Wall Paint néven is).

Caroline Maria Applebee egy gazdag középosztálybeli család lánya volt, akik télikertekkel és üvegházakkal rendelkeztek (ezáltal hozzáférést biztosítva Caroline-nak a növényekhez és virágokhoz, amiket lefesthet). Graham Stuart Thomas az 1940-es évek közepén a Sunningdale Nurseries partnere volt, 1955-től pedig a National Trust Gardens Advisorja volt. Az 1960-as években megkapta az RHS Veitch Memorial Medal és a Victoria Medal of Honour kitüntetést. Az 1975-ben Brit Birodalmi Renddel kitüntetett Graham Stuart Thomast kertészként, rózsatermesztőként, íróként és művészként is elismerik.

A dekupázs papír Annie Sloan és a Royal Horticultural Society (RHS) együttműködéséből született.

®️ The Royal Horticultural Society. The Royal Horticultural Society, and its logo, are trade marks of The Royal Horticultural Society (Registered Charity No 222879/SC038262) and used under licence from RHS Enterprises Limited.

Leírás

Az Annie Sloan és a Royal Horticultural Society együttműködésével készült összes papírt, beleértve a geometriai mintákat, valamint a növény- és állatvilágot, festett selyempapírra nyomtatták.

Úgy tervezték, hogy kiválóan tudd őket használni a Chalk Paint® és az Annie Sloan Image Medium segítségével.

A csomag 2 db dekupázs papírt tartalmaz.

30 g/m2/11 font (USA papírsúly).

Méret: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)

A Royal Horticultural Society (RHS): az 1804-ben London Kertészeti Társaságaként alapított RHS (Royal Kertészeti Társaság) az Egyesült Királyság vezető kertészeti jótékonysági szervezete.

Ajánlott eszközök hozzá:

  • Image Medium decoupage ragasztó
  • Lapos ecsetek
  • Díszítő ecset készlet