Meadow Flowers Stencil – Annie Sloan Chalk Paint™ – Vadvirágos Stencil

8.300,00 Ft

Meadow Flowers stencil sablon vadvirágok mintáival: erdei turbolya, liliom, mezei margaréta, százszorszép és lóhere virágzása vad füvekkel, emlékeztetve Annie Sloant azokra a virágokra, amelyek minden nyáron Annie otthonában, Oxfordban ragyogják fel Port Meadow-t, a Temze partján elterülő rétet.

Rendkívül sokoldalú kialakítású botanikai és virágsablon. Többféleképpen alakítható, úgy is, hogy megfeleljen a hagyományos, a modern, vagy akár a retro belső tereknek is, attól függően, hogy semleges, fényes vagy erős pasztell színeket használsz a design megjelenítéséhez.

Akár szellemes vadvirág szegélyt is létre hozhatsz bútoron vagy falon is!

Tudtad, hogy Annie Sloan névjegye a random átfedéses festés, amikor szabálytalan mintákat hozol létre azáltal, hogy ugyanazon mintával szabálytalanul egymás tetejére stencilezel? Póbáld ki bátran!

Leírás

Annie Sloan stencil kollekció Meadow Flowers – Vadvirágok

A stencil méretét a képek között megtalálod.

A csomagolás mérete:

Szélessége: 430 mm
Magassága: 305 mm

Csomagolás: Vastag karton borítékban kapod a stencilt, mint a képen is.

Tisztítás: Minden stencil mosható. Sokkal könnyebb dolgod lesz, ha még akkor elmosod, amikor a festék még nedves rajta. Annie vizes szivacsot és langyos, szappanos vizet használ. Előfordulhat, hogy festékes marad, de ez egyáltalán nem befolyásolja a későbbi használatot.

 

További információk

Kiszerelés

15ml