Songbirds Decoupage Papír RHS – Annie Sloan

5.900,00 Ft

A Songbirds dekupázs papír az RHS Lindley gyűjtemény állatvilágának néhány illusztrációját ábrázolja.

Ez a dekupázs papír egy 1819-es népszerű kiadvány kézzel színezett, gravírozott oldalait használja, amelyek három gyönyörű énekesmadarat mutatnak be a lombok között. Itt a tarka cinege légykapó, a zsezse és az erdei pinty szerepelnek. A mintát festetlen selyempapírra nyomtatták, és úgy tervezték, hogy harmonizáljanak egy Old White színre festett háttérrel (az Old White Chalk Paint® és Annie Sloan falfestékként is kapható).

George Brookshaw „Hat madár, pontosan megrajzolva és a természet szerint színezve, teljes útbaigazítással a fiatal művész számára”, amely a „Virágfestésről szóló tanulmány” kísérőjeként készült. Minden színes táblához tartozik egy hozzáillő színtelen tábla, így az olvasó le tudja másolni a színes illusztrációt. Brookshaw (1751-1823) művész és virágfestő tanár volt, aki 1819-ben a Királyi Akadémián állított ki.

A dekupázs papír Annie Sloan és a Royal Horticultural Society (RHS) együttműködéséből született.

®️ The Royal Horticultural Society. The Royal Horticultural Society, and its logo, are trade marks of The Royal Horticultural Society (Registered Charity No 222879/SC038262) and used under licence from RHS Enterprises Limited.

Leírás

Az Annie Sloan és a Royal Horticultural Society együttműködésével készült összes papírt, beleértve a geometriai mintákat, valamint a növény- és állatvilágot, festett selyempapírra nyomtatták.

Úgy tervezték, hogy kiválóan tudd őket használni a Chalk Paint® és az Annie Sloan Image Medium segítségével.

A csomag 2 db dekupázs papírt tartalmaz.

30 g/m2/11 font (USA papírsúly).

Méret: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)

A Royal Horticultural Society (RHS): az 1804-ben London Kertészeti Társaságaként alapított RHS (Royal Kertészeti Társaság) az Egyesült Királyság vezető kertészeti jótékonysági szervezete.

Ajánlott eszközök hozzá:

  • Image Medium decoupage ragasztó
  • Lapos ecsetek
  • Díszítő ecset készlet