Winged Wildlife Decoupage Papír RHS – Annie Sloan

5.900,00 Ft

A Winged Wildlife dekupázs papír tökéletes kidolgozottságú, kézzel festett példákat ábrázol pillangókról, molylepkékről és szitakötőkről. Egész lapként vagy egyedi kivágásokként is használható. Ezeket az illusztrációkat egy 18. század végi kiadványból választottuk, amely az európai és kínai kertek „legszebb és legkülönlegesebb” növény- és állatvilágát mutatja be. A témák között szerepel a természet legszembetűnőbb faunája a Graphite hátterében (elérhető Chalk Paint® és Annie Sloan falfestékként is).

A kiadvány teljes címe, melyben ezek a rajzok szerepeltek: „Collection precieuse et enluminée des fleurs les plus belles et les plus curieuses, qui se cultivent tant dans les jardins de la Chine, que dans ceux de l’Europe”. (A legszebb és legérdekesebb virágok értékes és színes gyűjteménye, melyeket éppúgy termesztenek a kínai kertekben, mint az európaiakban). Míg a művészek ismeretlenek, a szerző Pierre Joseph Buchoz (1731-1807) francia orvos, aki botanikai és természettudományi tárgyakat is tanult, tanított és írt.

A dekupázs papír Annie Sloan és a Royal Horticultural Society (RHS) együttműködéséből született.

®️ The Royal Horticultural Society. The Royal Horticultural Society, and its logo, are trade marks of The Royal Horticultural Society (Registered Charity No 222879/SC038262) and used under licence from RHS Enterprises Limited.

 

 

Leírás

Az Annie Sloan és a Royal Horticultural Society együttműködésével készült összes papírt, beleértve a geometriai mintákat, valamint a növény- és állatvilágot, festett selyempapírra nyomtatták.

Úgy tervezték, hogy kiválóan tudd őket használni a Chalk Paint® és az Annie Sloan Image Medium segítségével.

A csomag 2 db dekupázs papírt tartalmaz.

30 g/m2/11 font (USA papírsúly).

Méret: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)

A Royal Horticultural Society (RHS): az 1804-ben London Kertészeti Társaságaként alapított RHS (Royal Kertészeti Társaság) az Egyesült Királyság vezető kertészeti jótékonysági szervezete.

Ajánlott eszközök hozzá:

  • Image Medium decoupage ragasztó
  • Lapos ecsetek
  • Díszítő ecset készlet