Workshop – Annie Sloan Chalk Paint ™ – Díszítőtechnikák – Bútorfestés

26.900,00 Ft

Emeld magasabb szintre tudásod! Workshop Annie Sloan Chalk Paint ™ Díszítőtechnikák Bútorfestés Várunk szeretettel, ha már ismered a bútorfestést, de magabiztosabban szeretnéd használni akár a már ismert dekor technikákat kifejezetten a Chalk Paint™ festékkel és az Annie Sloan…

Leírás

Workshop Annie Sloan Chalk Paint ™ Díszítőtechnikák Bútorfestés – Műtermünk varázslatos világa, egyedülálló, hangulata legyen inspiráció számodra.” Emeld magasabb szintre tudásod! Várunk szeretettel, ha már ismered a bútorfestést, de magabiztosabban szeretnéd használni akár a már ismert dekor technikákat kifejezetten a Chalk Paint™ festékkel és az Annie Sloan színekkel, akár új technikákat is megtanulnál, melyeket bútorfestés közben tudsz használni.
A Workshop Annie Sloan Chalk Paint ™ Díszítőtechnikák Bútorfestés azoknak szól, akik már használják az Annie Sloan krétafestéket, tisztában vannak az alapokkal, az ecsethasználattal, tudják mi az a wax és mire jó, és magabiztosak a krétafesték tulajdonságaiban és kezelhetőségében. Megismerjük az Annie Sloan Chalk Paint-ben rejlő apró lehetőségeket, a bútordíszítés szépségét, a kiegészítő Annie Sloan termékeket, használatukat, ami segíteni fog abban, hogy egy adott bútorstílushoz a megfelelő díszítő technikát és a megfelelő színeket tudd választani az Annie Sloan palettáról.

A  KÖVETKEZŐ díszítő technikákkal ismerkedsz meg a gyakorlatban:

(két különböző stílusú deszkán fogunk dolgozni)
képtranszfer (majd pictorico technikával a képtranszferálás utáni szín összedolgozás)
aranyozás (füstfóliával)
frottázs repesztés repesztőlakkal metál gildingek,
viaszok használata struktúrált, térhatású, 3D stencilezés, melynek segítségével a minta kiemelkedik a felületből blending (vizes összemosás) színátmenet, ombre hatás stencilezés ecsettel, hengerrel dekupázs szárazecset technika

A foglalkozáson két tapasztalt oktató segítségével, de mégis önállóan dolgozol. Semmit nem kell hoznod, minden szükséges anyagot, eszközt biztosítunk. Vendégeink vagytok: frissítő, kávé, apró sütemény fogyasztásra. A helyek betöltése jelentkezési sorrendben történik.
Részvételi díj: 26900 Ft.

A teljes összeg átutalásával tudsz jelentkezni.

Nemes-Gergely Erika ev.
Budapest Bank
10103836-84008400-01005008
AJÁNDÉK: A foglalkozás végén 10% kedvezménnyel vásárolhatsz Annie Sloan eszközöket-alapanyagokat bútorfestéshez!
A helyek betöltése jelentkezési sorrendben történik.

JELENTKEZZ MOST: azasztalom@gmail.com

Helyszín:
Gödöllő Városmajor u 10.
06703412567
A kapunyitás a kezdés előtt 15 perccel történik.  !
Magán rendezvényünkön, mindenki saját felelősségére vesz részt, a rendezvényen fényképek készülnek amiket nyilvános oldalainkon felhasználunk.
Parkolás az utcában ingyenes (a jószomszédi viszony megtartása érdekében , kérünk szépen kapubejárókba, járdákra ne álljatok) Az utca végén nagy parkoló övezet van. (hétköznap 17h-ig szombaton 13h- ig fizetős) Spar előtt ingyenes 160m
https://maps.app.goo.gl/c7BpfiDKTvqhjGQZ7
Magán rendezvényünkön, mindenki saját felelősségére vesz részt, a rendezvényen fényképek készülnek, amiket nyilvános oldalainkon felhasználunk.
Nagy szeretettel várunk!

Lemondási Feltételek:

7 napon túl: legkésőbb egy héttel a dátum előtt lemondod a részvételed, 20% adminisztrációs költség visszatartásával visszautaljuk az összeget.
7 -3 napon belül: 1 héten belüli lemondás esetén már nem tudjuk visszautalni a befizetett összeget, de egy későbbi időpontra át tudod kérni magad.
3 napon belül: Nem áll módunkban visszautalni a foglalót, mert ilyen rövid határidőn belül nem tudjuk feltölteni a megüresedett helyet. Viszont a részvételed átruházható egy általad ajánlott másik személyre az adott dátumon.

További információk

Időpont

2023 Október 28.