Workshop – Annie Sloan Chalk Paint ™ – Díszítőtechnikák – Bútorfestés

24.900,00 Ft

Emeld magasabb szintre tudásod! Várunk szeretettel, ha már ismered a bútorfestést, de magabiztosabban szeretnéd használni akár a már ismert dekor technikákat kifejezetten a Chalk Paint™ festékkel és az Annie Sloan…

Leírás

Műtermünk varázslatos világa, egyedülálló, hangulata legyen inspiráció számodra.” Emeld magasabb szintre tudásod! Várunk szeretettel, ha már ismered a bútorfestést, de magabiztosabban szeretnéd használni akár a már ismert dekor technikákat kifejezetten a Chalk Paint™ festékkel és az Annie Sloan színekkel, akár új technikákat is megtanulnál, melyeket bútorfestés közben tudsz használni.
A díszítő technikák workshop azoknak szól, akik már használják az Annie Sloan krétafestéket, tisztában vannak az alapokkal, az ecsethasználattal, tudják mi az a wax és mire jó, és magabiztosak a krétafesték tulajdonságaiban és kezelhetőségében. Megismerjük az Annie Sloan Chalk Paint-ben rejlő apró lehetőségeket, a bútordíszítés szépségét, a kiegészítő Annie Sloan termékeket, használatukat, ami segíteni fog abban, hogy egy adott bútorstílushoz a megfelelő díszítő technikát és a megfelelő színeket tudd választani az Annie Sloan palettáról.
A KÖVETKEZŐ díszítő technikákkal ismerkedsz meg a gyakorlatban:
(két különböző stílusú deszkán fogunk dolgozni)
képtranszfer (majd pictorico technikával a képtranszferálás utáni szín összedolgozás)
aranyozás (füstfóliával)
frottázs repesztés repesztőlakkal metál gildingek,
viaszok használata struktúrált, térhatású, 3D stencilezés, melynek segítségével a minta kiemelkedik a felületből
blending (vizes összemosás) színátmenet, ombre hatás stencilezés ecsettel, hengerrel dekupázs szárazecset technika
A foglalkozáson két tapasztalt oktató segítségével, de mégis önállóan dolgozol. Semmit nem kell hoznod, minden szükséges anyagot, eszközt biztosítunk. Vendégeink vagytok: frissítő, kávé, apró sütemény fogyasztásra. A helyek betöltése jelentkezési sorrendben történik.
Részvételi díj: 24900 Ft.
A teljes összeg átutalásával tudsz jelentkezni.
Nemes-Gergely Erika ev.
Budapest Bank
10103836-84008400-01005008
AJÁNDÉK: A foglalkozás végén 10% kedvezménnyel vásárolhatsz Annie Sloan eszközöket-alapanyagokat bútorfestéshez!
A helyek betöltése jelentkezési sorrendben történik.

JELENTKEZZ MOST: azasztalom@gmail.com

Helyszín:
Gödöllő Városmajor u 10.
06703412567
A kapunyitás a kezdés előtt 15 perccel történik.  !
Magán rendezvényünkön, mindenki saját felelősségére vesz részt, a rendezvényen fényképek készülnek amiket nyilvános oldalainkon felhasználunk.
Parkolás az utcában ingyenes (a jószomszédi viszony megtartása érdekében , kérünk szépen kapubejárókba, járdákra ne álljatok) Az utca végén nagy parkoló övezet van. (hétköznap 17h-ig szombaton 13h- ig fizetős) Spar előtt ingyenes 160m
https://maps.app.goo.gl/c7BpfiDKTvqhjGQZ7
Magán rendezvényünkön, mindenki saját felelősségére vesz részt, a rendezvényen fényképek készülnek, amiket nyilvános oldalainkon felhasználunk.
Nagy szeretettel várunk!
Lemondási Feltételek:
7 napon túl: legkésőbb egy héttel a dátum előtt lemondod a részvételed, 20% adminisztrációs költség visszatartásával visszautaljuk az összeget.
7 -3 napon belül: 1 héten belüli lemondás esetén már nem tudjuk visszautalni a befizetett összeget, de egy későbbi időpontra át tudod kérni magad.
3 napon belül: Nem áll módunkban visszautalni a foglalót, mert ilyen rövid határidőn belül nem tudjuk feltölteni a megüresedett helyet. Viszont a részvételed átruházható egy általad ajánlott másik személyre az adott dátumon.

További információk

Időpont

2023 Január 28., 2023 Március 12.