Workshop – CHINOISERIE VARÁZSLAT – Bútordíszítő technikák – Bútorfestés

26.900,00 Ft

Emeld magasabb szintre tudásod! Workshop – CHINOISERIE VARÁZSLAT – Bútordíszítő technikák – Bútorfestés Várunk szeretettel, ha már ismered a bútorfestést, de magabiztosabban szeretnéd használni akár a már ismert dekor technikákat kifejezetten a Chalk Paint™ festékkel és az Annie Sloan…

Leírás

Workshop – CHINOISERIE VARÁZSLAT – Bútordíszítő technikák – Bútorfestés

2024 Új workshop!

Workshop – CHINOISERIE VARÁZSLAT – Bútordíszítő technikák

Bútordíszítés  vibráló színek, meghökkentő és szeszélyes képi világ, arany csillogás”

Workshop – CHINOISERIE VARÁZSLAT – Bútordíszítő technikák

tematikája, az elemek és képek felhasználása, választása nem a véletlen műve. Hosszú tervezési folyamat végeredménye, aminek alapját, saját évtizedes bútordíszítő tapasztalatok és  oktatói múltunk adja. Teljes egészében egyedi tervek, ötletek,  alapján készült. Ezert teljes egészében, Az Asztalom Műhely szellemi tulajdonát képezik, mindennemű felhasználása, másolása NEM engedélyezett!

Emeld magasabb szintre tudásod!
Várunk szeretettel, ha már ismered a bútorfestést, de magabiztosabban szeretnéd használni akár a már ismert dekor technikákat kifejezetten a Chalk Paint™ festékkel és az Annie Sloan színekkel, akár új technikákat is megtanulnál, melyeket bútorfestés közben tudsz használni.
A díszítő technikák workshop azoknak szól, akik már használják az Annie Sloan krétafestéket, tisztában vannak az alapokkal, az ecsethasználattal, tudják mi az a wax és mire jó, és magabiztosak a krétafesték tulajdonságaiban és kezelhetőségében.
Megismerjük az Annie Sloan Chalk Paint-ben rejlő apró lehetőségeket, a bútordíszítés szépségét, a kiegészítő Annie Sloan termékeket, használatukat, ami segíteni fog abban, hogy egy adott bútorstílushoz a megfelelő díszítő technikát és a megfelelő színeket tudd választani az Annie Sloan palettáról.

 A KÖVETKEZŐ díszítő technikákkal ismerkedsz meg a gyakorlatban:

(két különböző stílusú deszkán fogunk dolgozni)
képtranszfer (majd pictorico technikával a képtranszferálás utáni szín összedolgozás)
aranyozás (füstfóliával)
frottázs
metál gildingek, viaszok használata
struktúrált, térhatású, 3D stencilezés, melynek segítségével a minta kiemelkedik a felületből
blending (vizes összemosás) színátmenet, ombre hatás
stencilezés ecsettel, hengerrel
szárazecset technika
A foglalkozáson két tapasztalt oktató segítségével, de mégis önállóan dolgozol. Semmit nem kell hoznod, minden szükséges anyagot, eszközt biztosítunk.
Vendégeink vagytok: frissítő, kávé, apró sütemény fogyasztásra.
A helyek betöltése jelentkezési sorrendben történik.
Részvételi díj: 26900 Ft.
JELENTKEZZ MOST: azasztalom@gmail.com
Nemes-Gergely Erika ev.
AJÁNDÉK: A foglalkozás végén 10% kedvezménnyel vásárolhatsz Annie Sloan eszközöket-alapanyagokat bútorfestéshez!
Nagy szeretettel várunk!
Gödöllő Városmajor u 10.
06703412567
A kapunyitás a kezdés előtt 15 perccel történik.
Lemondási feltételek:
7 napon túl:  legkésőbb egy héttel a dátum előtt lemondod a részvételed, 20% adminisztrációs költség visszatartásával visszautaljuk az összeget.
7 -3 napon belül:   1 héten belüli lemondás esetén már nem tudjuk visszautalni a befizetett összeget, de egy későbbi időpontra át tudod kérni magad.
3 napon belül: Nem áll módunkban visszautalni a foglalót, mert ilyen rövid határidőn belül nem tudjuk feltölteni a megüresedett helyet. Viszont a részvételed átruházható egy általad ajánlott másik személyre az adott dátumon.

További információk

Időpont

2024 Május 26. 10.00 -18.00