Botanical Drawings Decoupage Papír RHS – Annie Sloan

5.900,00 Ft

A Botanical Drawings egy egyszerű, elegáns és elbűvölő dekupázs papír, amelyen egyebek mellet találhatunk bogáncsot, körtét, epret és citromot is. A képeket a „Hortus floridus” című könyvből  (Arnheim: 1614.) válogatták, mely Crispijn de Passe the Younger (1589/93-1670 körül) botanikai rajzait gyűjti össze.

Az ifjabb Crispijn de Passe a nyomdászok dinasztiájába született, és a holland aranykor metszőjeként, rajzolójaként és nyomdászként tanulta mesterségét apjától, idősebb Crispijntől. Ez a papír Annie Sloan és a Royal Horticultural Society (RHS) együttműködésének legkorábbi időszakból való darabja. A terveket visszafogott Old White háttérre nyomtatták (A szín elérhető Chalk Paint® és Annie Sloan falfestékként is).

A dekupázs papír Annie Sloan és a Royal Horticultural Society (RHS) együttműködéséből született.

®️ The Royal Horticultural Society. The Royal Horticultural Society, and its logo, are trade marks of The Royal Horticultural Society (Registered Charity No 222879/SC038262) and used under licence from RHS Enterprises Limited.

 

Leírás

Az Annie Sloan és a Royal Horticultural Society együttműködésével készült összes papírt, beleértve a geometriai mintákat, valamint a növény- és állatvilágot, festett selyempapírra nyomtatták.

Úgy tervezték, hogy kiválóan tudd őket használni a Chalk Paint® és az Annie Sloan Image Medium segítségével.

A csomag 2 db dekupázs papírt tartalmaz.

30 g/m2/11 font (USA papírsúly).

Méret: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)

A Royal Horticultural Society (RHS): az 1804-ben London Kertészeti Társaságaként alapított RHS (Royal Kertészeti Társaság) az Egyesült Királyság vezető kertészeti jótékonysági szervezete.

Ajánlott eszközök hozzá:

  • Image Medium decoupage ragasztó
  • Lapos ecsetek
  • Díszítő ecset készlet