Paisley Floral Stencil – Annie Sloan Chalk Paint™ – Török Mintás Virágfüzér

9.200,00 Ft

A Paisley Floral Garland stencilt használhatod virágfüzérként vízszintes felületek mentén, vagy ismételheted is a mintát és akkor azt látványos szövet hatást kapod, amit itthon mi török-mintaként ismerünk. Valójában azonban a hagyományos indiai minta szinonimájaként szereplő “paisley” alakot a trópusi mangó ihlette – de a skóciai Paisley városáról kapta a nevét (ahol sok kasmíri kendő készült).

Forró, fűszeres Chalk Paint® színekkel vagy a mélykék Oxford Navy-val is festheted. A Paisley Floral Garlands mintáját is Annie  indiai utazásai ihlették, amikor Rajasthanban járt.

Tudtad, hogy Annie Sloan névjegye a random átfedéses festés, amikor szabálytalan mintákat hozol létre azáltal, hogy ugyanazon mintával szabálytalanul egymás tetejére stencilezel? Póbáld ki bátran!

Leírás

Annie Sloan stencil kollekció Paisley Floral Garland – Török mintás virágfűzér

A stencil méretét a képek között megtalálod, ebben a csomagban kettő sablon található.

A csomagolás mérete:

Szélessége: 217 mm
Magassága: 305 mm

Csomagolás: Vastag kartonborítéban kapod a stencileket, mint a képen is.

Tisztítás: Minden stencil mosható. Sokkal könnyebb dolgod lesz, ha még akkor elmosod, amikor a festék még nedves rajta. Annie vizes szivacsot és langyos, szappanos vizet használ. Előfordulhat, hogy festékes marad, de ez egyáltalán nem befolyásolja a későbbi használatot.

További információk

Kiszerelés

15ml