White Wax – Annie Sloan Chalk Paint™ – Fehér Bútorviasz

2.900,00 Ft6.800,00 Ft

White Chalk Paint™ Wax fehér bútorviasz

Annie Sloan White Chalk Paint™ Wax fehér bútorviasz -a világosítja, lágyítja a Chalk Paint™ színeket és kiemeli az ecsetvonásokat, repedéseket. Különleges fehér “bemosás” (whitewash) hatást kölcsönöz a krétafestékkel festett bútoroknak. Letűnt korok ódon hangulatát idéző bútorokat készíthetünk, ha a szürke, fakó lila, szürkéskék krétafestékre közvetlenül visszük fel. a White Waxot. Az Annie Sloan French Linenen közvetlenül használva uszadékfa színt kapunk.

White Chalk Paint™ Wax fehér bútorviasz, ha használod a végeredmény akkor lesz tökéletes, ha a felvitt effekt, meszes stílus, észrevétlen marad, eggyé válik, beépül a bútorba, nem marad eltúlzott, oda nem illő “fehér ecsetvonás”

Felviheted ronggyal vagy waxecsettel

FONTOS!

A fehér bútorviaszt használhatod, azonnal a krétafesték után közvetlenül, ha szeretnéd a meszes, hideg “fehéres” hatást.

Két kiszerelésben érhető el:

  • 500 ml sötét Chalk Paint™ wax
  • 120 ml sötét Chalk Paint™ wax

Leírás

Nézd meg, hogyan kell használni a White Chalk Paint™ Wax fehér bútorviasz -t

White Chalk Paint™ Wax fehér bútorviasz

A White Chalk Paint™ Wax fehér bútorviasz arra való, hogy különleges meszes, fehéres hatást érj el a bútoron, melyeket Chalk Paint™ krétafestékkel festettél.

A Chalk Paint ™ krétafestéket Annie Sloan úgy tervezte, hogy a wax életre kelti, megadja a festett bútor végső színét és biztosítja hosszú élettartamát, használhatóságát takaríthatóságát. A világos wax  (bútorviasz) minden esetben közvetlenül a krétafestékre kell felvinni, majd erre jön opcionálisan a színes bútorviasz. Kivételesen a Fehér viasz alá nem minden esetben kell Clear Waxot használni. 

Használata:

Meszes, fehérre bemosott hatás, eredeti szín világosításával: Vigyél fel egy vékony réteg White Chalk Paint waxot (fehér viasz) a festett felületre, erre a legjobb eszköz a Chalk Paint waxecset , körkörös és nagy széles mozdulatokkal oszlasd el minden irányba, jól dolgozd bele a felületbe, ne felejtsd ki a díszítéseket, finom részeket. Majd egy puha, tiszta, szöszmentes ronggyal töröld vissza a felesleget,

Csak díszítéshez, az eredeti festett szín megtartásával: Először vigyél fe egy vékony réteg Clear Chalk Paint waxot (világos viasz) a festett felületre, erre a legjobb eszköz a Chalk Paint waxecset körkörös és nagy széles mozdulatokkal oszlasd el minden irányba. Jól dolgozd bele a felületbe, ne felejtsd ki a díszítéseket, finom részeket. Majd egy puha, tiszta, szöszmentes ronggyal töröld vissza a felesleget, simogasd át a bútort. Közvetlenül ez után! … jöhet a White Chalk Paint ™ Wax, magyarul fehér bútorviaszt., egyenletesen vidd fel, majd azonnal töröld vissza egy tiszta, szöszmentes pamut ronggyal. A végeredmény akkor lesz tökéletes, ha a felvitt effekt észrevétlen marad, egyé válik, beépül a bútorba, nem marad eltúlzott, oda nem illő “fehér ecsetvonás”

Használhatod közvetlenül NATÚR fára vagy a lakkréteget eltávolítva, régi szép fa bútorokra.

A fehér viasz beleül a felületi mélyedésekbe védelmet nyújtva ápolja a fát. Hűvös, meszes, fehéres hatást ad, kiemelve a fa természetes erezetét. (fekete bemosás után használva uszadékfa hatása lesz) Alapos csiszolással eltávolítjuk a megöregedett lakkréteget, majd portalanítás után felvisszük a White Chalk Paint ™ Waxot (fehér viasz) a felesleget visszatöröljük és szépen felpolírozzuk. 

Két kiszerelésben érhető el:
  • 500 ml sötét Chalk Paint™ wax
  • 120 ml sötét Chalk Paint™ wax

Ha fekete viaszra van szükséged, válaszd a fekete Black Chalk Paint waxot™ 

A fekete viasszal vagány, kormos hatásúak lesznek a Chalk Paint krétafesték színei. Kiemeli az ecsetvonásokat, repedéseket füstös hatása igazán jól áll az élénk színeknek, mint narancs, élénk zöld.

 és ha barnára, akkor pedig a sötét Dark Chalk Paint waxot™ A sötét viasz használatával antikolhatod a festett felületet, kihangsúlyozhatod az ecsetvonásokat, repedéseket és a textúrát.

További információk

Kiszerelés

120ml, 500ml