Black Wax – Annie Sloan Chalk Paint™ – Fekete Bútorviasz

2.900,00 Ft6.800,00 Ft

Black Chalk Paint™ Wax fekete bútorviasz

Black Chalk Paint™ Wax fekete bútorviasz sötétíti a Chalk Paint™ színeket és kiemeli az ecsetvonásokat, repedéseket. Repesztőlakk-készlet 

Különleges vagány, kormos textúrát eredményez. Jól mutat az erőteljes színekkel, mint pl: az Antibes Green vagy a Barcelona Orange.

 

Ha festett bútorodnak jól állna ez a sötét “umbra, bitumenes” effekt hatás. Bátran ajánlom Annie Sloan fekete bútorviaszát. 

Black Chalk Paint ™ Wax, magyarul fekete bútorviasz, ha használod a végeredmény akkor lesz tökéletes, ha a felvitt effekt, szenes stílus, észrevétlen marad, eggyé válik, beépül a bútorba, nem marad eltúlzott, oda nem illó “fekete ecsetvonás”

Felviheted ronggyal vagy waxecsettel

FONTOS!

  1. A Clear wax ( világos bútorviasz) minden esetben közvetlenül a krétafestékre kell felvinni. 
  2. Majd CSAK erre jön, opcionálisan a fekete bútorviasz, ha szeretnéd a sötét, hideg “szenes” hatást. 

A fekete bútorviasz (Black Wax) színe korom fekete, a festett felület színét erősen megváltoztatja,sötétíti, hidegíti..

Két kiszerelésben érhető el:

  • 500 ml sötét Chalk Paint™ wax
  • 120 ml sötét Chalk Paint™ wax

Leírás

Nézd meg, hogyan kell használni a Black Chalk Paint™ Wax fekete bútorviasz -t

Black Chalk Paint™ Wax fekete bútorviasz

A Black Chalk Paint™ Wax, fekete bútorviasz arra való, hogy különleges sötétített, füstös hatást érj el a bútoron, melyeket Chalk Paint™ krétafestékkel festettél.

A Chalk Paint ™ krétafestéket Annie Sloan úgy tervezte, hogy a wax életre kelti, megadja a festett bútor végső színét és biztosítja hosszú élettartamát, használhatóságát takaríthatóságát. A világos wax  (bútorviasz) minden esetben közvetlenül a krétafestékre kell felvinni, majd erre jön opcionálisan a fekete bútorviasz, ha szeretnéd a füstös, kormos hatást. 

Használata:

Először vigyél fel egy vékony réteg Clear Chalk Paint waxot (világos viasz) a festett felületre. Erre a legjobb eszköz a Chalk Paint waxecset. Körkörös és nagy széles mozdulatokkal oszlasd el minden irányba, jól dolgozd bele a felületbe. Ne felejtsd ki a díszítéseket, finom részeket. Majd egy puha, tiszta, szöszmentes ronggyal töröld vissza a felesleget, simogasd át a bútort. Közvetlenül ez után! … jöhet a Black Chalk Paint ™ Wax magyarul fekete bútorviasz, egyenletesen vidd fel, majd azonnal töröld vissza egy tiszta, szöszmentes pamut ronggyal. Annál feketébb lesz a hatása, mennél tovább hagyod a felületen visszatörlés előtt, ezért érdemes kisebb egységekben felvinni és visszatörölni. Ha túl sötétnek érzed, vigyél fel rá ismét egy kis világos viaszt és azzal töröld át ismét.

A végeredmény akkor lesz tökéletes, ha a felvitt effekt észrevétlen marad, eggyé válik, beépül a bútorba, nem marad eltúlzott, oda nem illő “fekete ecsetvonás”

Használhatod közvetlenül NATÚR fára vagy a lakkréteget eltávolítva, régi szép fa bútorokra.

A Black Chalk Paint™ Wax fekete bútorviasz beleül a felületi mélyedésekbe védelmet nyújtva ápolja a fát. Hűvös, kormos, hatást ad, kiemelve a fa természetes erezetét. (fehér bemosás után használva uszadékfa hatása lesz) Alapos csiszolással eltávolítjuk a megöregedett lakk réteget, majd portalanítás után felvisszük a Black Chalk Paint ™ Waxot (fekete viasz). A felesleget visszatöröljük és szépen felpolírozzuk. 

Két kiszerelésben érhető el:

  • 500 ml sötét Chalk Paint™ wax
  • 120 ml sötét Chalk Paint™ wax

Ha fehér viaszra van szükséged, válaszd a fehér White Chalk Paint waxot™ A fehér viasszal lágyabbá és világosabbá teheted a Chalk Paint krétafesték színeit. Közvetlenül alkalmazhatod kezeletlen fafelületeken, ezzel fehéres, meszes hatást érhetsz el.

 és ha barnára, akkor pedig a sötét Dark Chalk Paint waxot™ 

A sötét viasz használatával antikolhatod a festett felületet, kihangsúlyozhatod az ecsetvonásokat, repedéseket és a textúrát.

További információk

Kiszerelés

120ml, 500ml