Dark Wax – Annie Sloan Chalk Paint™ Barna-antik Wax – Barna-antik Bútorviasz

2.900,00 Ft6.800,00 Ft

Festés után Dark Wax-szal, azaz a sötét viasszal antikolhatod a felületet. Ezzel adhatsz neki igazán különleges, texturált, öregített hatást.

Annie tanácsa:
Vidd fel először a Clear Wax-ot, azaz a világos viaszt a felületre, majd rögtön utána a Dark Wax-ot, a sötét viaszt! Töröld vissza a felesleget egy puha pamutronggyal! Ha úgy érzed, hogy túl sötét lett,  kenj rá újból világos viaszt!

A sötét viasz beleül a felületi mélyedésekbe.
Ha hagyod, hogy egy kicsit megszáradjon, igazi antik külsőt varázsolhatsz a bútorodnak.  Ha úgy érzed, túl sötét lett, bátran adj hozzá egy kevés Chalk Paint™ festéket!

Ha fehér viaszra van szükséged, válaszd a fehér Chalk Paint™ waxunkat és ha feketére, akkor pedig a fekete Chalk Paint™ fekete waxot.

Felviheted ecsettel vagy ronggyal.

Mérsékelten vízlepergető hatású, tehát nyugodtan használhatod asztalra és konyhabútorra is.Ez pontosan azt jelenti, hogy ha nedvesség éri, akkor a cseppek gurulnak rajta, tehát taszítja a vizet. Azonban ha nem törülöd le azonnal, akkor egy idő után beszívja a waxolt felület a nedvességet és foltos lesz a felület, tehát figyelj arra, hogy ne álljon rajta tartósan a nedvesség.

Tisztítsd rendszeresen enyhén nedves ruhával! Szükség esetén újra is viaszolhatod a bútor!

Az alkohol oldja a viaszt, tehát bárpultra nem alkalmas, és élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületek kezelése sem ajánljuk.

Annie tanácsa:
Először  fesd le a felületet Chalk Paint™ festékkel, ezután viaszold, majd koptatott felület eléréséhez csiszold le, végül kenj rá egy újabb réteg viaszt!

Leírás

Az Annie Sloan krétafestéket minden bútornál lágy bútorviasszal, Annie Sloan Clear Wax -szal kell zárni, ez fixálja a festéket és adja a végső hatását és tartósságát, takaríthatóságát. Padló és lépcső esetében a viasz helyett lakk, Annie Sloan Laquer használata javasolt!

További információk

Kiszerelés

120ml, 500ml