Mint Decoupage Papír RHS – Annie Sloan

5.900,00 Ft

A Mint egy kifinomult és kecses botanikai virágokat ábrázoló dekupázs papír. Ezeket az elegáns menta akvarelleket Pierre François Ledoulx, egy brüsszeli virág- és rovarfestő készítette. Ezek az egyszerű növényi termékek mesésen néznének ki a konyhában vagy egy kertre néző enteriőr részeként. Festetlen selyempapírra nyomtatták, ill. Annie Sloan úgy tervezte ezt a papírt, hogy harmonizáljon egy Old White színre festett háttérrel (az Old White Chalk Paint® és Annie Sloan falfestékként is kapható).

A „Regne Vegetal” (kb. 1790-1820) I. kötetéből átvéve, amely legalább négy azonosított művész botanikai rajzait tartalmazza. A „Regne Vegetal”-t Joseph van Huerne báró állította össze, eredetileg 4 albumba kötve. E gyönyörű kötetek közül kettő az RHS Lindley gyűjteményében található.

A dekupázs papír Annie Sloan és a Royal Horticultural Society (RHS) együttműködéséből született.

®️ The Royal Horticultural Society. The Royal Horticultural Society, and its logo, are trade marks of The Royal Horticultural Society (Registered Charity No 222879/SC038262) and used under licence from RHS Enterprises Limited.

 

Leírás

Az Annie Sloan és a Royal Horticultural Society együttműködésével készült összes papírt, beleértve a geometriai mintákat, valamint a növény- és állatvilágot, festett selyempapírra nyomtatták.

Úgy tervezték, hogy kiválóan tudd őket használni a Chalk Paint® és az Annie Sloan Image Medium segítségével.

A csomag 2 db dekupázs papírt tartalmaz.

30 g/m2/11 font (USA papírsúly).

Méret: 700 mm (27,6″) x 480 mm (18,9″)

A Royal Horticultural Society (RHS): az 1804-ben London Kertészeti Társaságaként alapított RHS (Royal Kertészeti Társaság) az Egyesült Királyság vezető kertészeti jótékonysági szervezete.

Ajánlott eszközök hozzá:

  • Image Medium decoupage ragasztó
  • Lapos ecsetek
  • Díszítő ecset készlet